home /  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren

Verzenden & retourneren
Verzendbeleid
1. Bevestig uw verzendadres voordat u de bestelling betaalt; U kunt het telefoonnummer voor het contact laten verlaten. Geef alstublieft een geldig e-mailadres en controleer e-mails nadat u hebt gekocht voor eventuele bijgewerkte informatie.
2. Items worden doorgaans verzonden binnen 3 werkdagen nadat de betaling is geverifieerd (zat en zon en de meeste nationale feestdagen uitgesloten).
3. Zodra we uw pakket verzenden, sturen wij u trackingnummer zodra deze beschikbaar is. De vervoertijd van het pakket duurt normaal gesproken 5 tot 10 werkdagen, afhankelijk van de bestemming, vakanties en factoren buiten de dienst van de postdienst. Als er een beetje vertraging is, heb u meer geduld.

Terugbetalingsbeleid
1. Wij staan ​​alleen voor een volledige terugbetaling voor items die problemen veroorzaken door ons.
2. Als in het terugkerende pakket alle benodigde accessoires en onderdelen niet zijn meegeleverd, worden de kosten van de accessoires en onderdelen afgetrokken van de totale productprijs en kan alleen een gedeeltelijke terugbetaling worden gegarandeerd.
3. Als u om welke reden dan ook, de grootte, de kleur of de restitutie moet wijzigen door de redenen van "In tegenstelling tot", wordt de afleverkosten afgetrokken van de totale productprijs.

Retourbeleid
Retourneren of uitwisseling is toegestaan, mits de klant het product via de website heeft gekocht en het is binnen 30 dagen na ontvangstdatum. Neem contact met ons op als u wilt terugkeren of ruilen. Alle pakketten moeten worden verzonden via een trackable methode, zoals de Amerikaanse postbevestiging, UPS of Federal Express. Wij zijn niet verantwoordelijk voor pakketten die in transit zijn verloren. Zodra we uw retourneren ontvangen, geef maximaal 5 werkdagen toe om uw retourzending of uitwisseling te voltooien.
Terug